Mexicos Grand Prix 2021

Mexico City, Mexico

 

Navn – Autodromo Hermanos Rodriguez
Beliggenhed – Mexico City
Længde – 4,304 km
Hurtigste omgang i løb – 1:18.741 (Valtteri Bottas, Mercedes, 2018)
Vinder 2019 – Lewis Hamilton (Mercedes)

 

DKK 4.361,00DKK 30.753,00

Ryd

Information om turen

Efter sporadiske besøg op gennem 70’erne og 80’erne vendte Formel 1-karavanen i 2015 tilbage til den højtbeliggende bane i udkanten af Mexico City. Banen er bygget i 1959 og er opkaldt efter brødrene Ricardo og Pedro Rodríguez, som begge mistede livet bag rattet på en racerbil, og som i dag nærmest har kultstatus blandt mexikanske motorsportsfans.

Med en placering 2.238 meter over havet rangerer banen blandt de højest beliggende permanente racerbaner i verden, og den tynde luft medfører nogle usædvanlige udfordringer for både biler og kørere. Bilernes bremser og motorer bliver ikke kølet nær så effektivt, og den tynde luft leverer slet ikke den mængde downforce på bilernes vinger, som man er vant til. Samtidig oplever kørerne, at det er sværere at trække vejret end vanligt, og banen stiller derfor ekstra store krav til deres fysiske form.

Banen domineres af en meget lang start/mål langside og en helt speciel stadionsektion, hvor banens sidste 4 sving går direkte gennem et baseball stadion. Det betyder, at der her er rigtig mange tilskuere samlet på ganske lidt plads, og det skaber en helt unik stemning og atmosfære. Den midterste sektion af banen er mere teknisk krævende med både langsomme sving og et par hurtige retningsskift. Banen er generelt relativt bred, men asfalten er ujævn og byder ikke på særlig meget vejgreb, hvilket i kombination med den manglende downforce fører til en del kørefejl. Der er tradition for masser af overhalinger og afvekslende race, når Formel 1 besøger Mexico City.

Løbet afholdes fra 28 – 31 oktober 2021.

Racer

Trophy

F1 Experiences Lounge - 3 dage

Champions Club - Fredag

Program

Fredag:
· 1 dags billet til Main Grandstand Skybox, beliggende på start/mål langsiden
· Lær banen bedre at kende med en omgang ombord på den samme åbne lastbil, som bruges til kørerparaden
· Udsøgt forplejning. Fremragende udsyn med gourmetmad og drikkevarer i Champions Club

Scroll til toppen